Koulutus

Kouluttaudu

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Tutustu kaikille jäsenille tarkoitettuun koulutukseen, luottamustehtäviä hoitaville henkilöille suunnattuun koulutukseen sekä yhdistystoiminnassa mukana oleville tarkoitettuihin kursseihin.

Liiton tarjoamaa koulutusta järjestetään Helsingissä JHL-opistolla ja eri puolilla Suomea, lähellä sinua. Tutustu sähköiseen koulutuskalenteriin!

Sähköisessä kurssikalenterissa kurssitapahtumat ovat aina ajan tasalla. Koulutusoppaan voit myös ladata/tulostaa JHL:n materiaalipankista. Painettu opas löytyy sekä yhdistyksistä että aluetoimistoista.

Tule kasvattamaan osaamistasi ja tutustumaan muihin oman alasi ammattilaisiin!

Osasto 011:sta voi hakea myös vapaamuotoisella hakemuksella opintostipendiä.